Angelica Zacchigna priprema se za nastup na izboru za Miss svijeta

 Angelica  je na zagrebačkim ulicama snimila i editorial
Angelica je na zagrebačkim ulicama snimila i editorial

U tijeku su finalne pripreme za izbor Miss svijeta (Miss World) na kojem se kao predstavnica Hrvatske natječe Angelica Zacchigna iz Dajle, a koja je 
postala Miss Hrvatske u lipnju ove godine u Šibeniku.
 
Izbor za Miss svijeta će se održati 18. prosinca u Washingtonu a Zacchigna će Istru predstaviti plesnom koreografijom na pjesmu "Biži biži maglina" u izvedbi grupe Veja, ali i opravama istarskih dizajnera Ingrid Rojc iz Buja, Antonele Rajkovačić Pletinella i mnogim drugim.
 
Zacchigna intenzivno radi na pripremama a u koreografiji joj pomaže Ivana Domazet iz plesne skupine USB iz Poreča. Pripreme uključuju i dobre fotografije te je Angelica na zagrebačkim ulicama snimila i editorial kojim će se predstaviti. Ženska ekipa na čelu s fotografkinjom Sanjom Hitrec Leljak zamislila 
je Angelicu kao urbanu, dinamičnu heroinu stopljenu s ritmom zagrebačkih ulica. Angelica je pozirala u prekrasnoj haljini Sherri Hill napravljenoj od tisuću perlica i kamenčića koji su se stopili s prirodnom scenografijom grada. U haljini Džemile Dilberović i Hogl cipelama kraj Zagrebačkih fontana Angelica je profesionalno pozirala i fotografije su ispale odlično.
 
Angelica je svoje pravo za natjecanje na izboru Miss Hrvatske stekla pobijedivši na izboru Miss Istarske županije, koje je krajem svibnja održano u Puli. U Šibeniku je 17. lipnja pobijedila na izboru Miss Hrvatske i osvojila titulu najljepše Hrvatice. Slučajnost je htjela da, nakon punih 20 godina i Vanje Rupene iz Umaga koja je 1996. ponijela titulu Miss Hrvatske, još jedna Istranka primi krunu kao najljepša Hrvatica. (M. RADIĆ)
 
 
 
 
 

Podijeli: Facebook Twiter