Angelica Zacchigna i pjesmom se bori za finale Miss svijeta


Hrvatska predstavnice na izboru za Miss svijeta u Washingtonu Angelica Zacchigna pokazala je da posjeduje i jako dobar glas jer je ušla je u Top 10 djevojaka finala Talent Showa. Ovakav uspjeh izborila je otpjevavši pjesmu Arethe Franklin "Natural Woman" i zaradila pljesak svih nazočnih u dvorani. Ako bude među prvih tri u talent showu, onda će pjevati u finalnoj večeri i to će joj biti dodatni adut koji će joj omogućiti da osvoji neku od lenti, pa tko zna… Tim više što se neće sve natjecateljice morati predstaviti s talent točkom. Koliko je ovaj Zacchignin uspjeh važan govori i podatak da je ovo prvi put u 25 godina da Miss Hrvatske nastupa sa svojom talent točkom.

Čestitke stižu sa svim strana, a bivša Miss Crne Gore Nataša Milosavljević napisala je na Instagram profilu Miss World "Croatia number 1" dok je Miss Slovenije Maja Taradi, koja se također nalazi u Washingtonu objavila kako navija za Angelicu, dok Miss Jamajke Ashlie Victoria White Barrett smatra da Angelica posjeduje crnački glas te navija za nju.

- Sve u svemu čudesno, ponosni smo, ovako dugo nešto nismo doživjeli i nakon toliko godina opet možemo reći da se nalazimo na vrhu natjecanja ljepote, kažu u Direkciji organizacije Miss Hrvatske.

Na Facebooku se javila i Zacchigna koja je presretna i koja poručuje da bi bila jako zahvalna svima koji je podržavaju da glasaju za nju. Za Angelicu se inače može glasati putem aplikacije Miss World.

- Toliko sam uzbuđena da ne znan ča bin više rekla, poručuje lijepa Istranka. Zacchigna u Trstu studira jazz pjevanje na Conservatorio Giuseppe Tartini i također pohađa Accademiju Musical Theatre Trieste gdje pjeva i pleše suvremeni ples.

U Top 10 finalistica ušle su još Poljska, Mađarska, Latvija, Mongolija, Čile, Malta, Filipini, Ukrajina i Kanada. Prvi put ove godine, gledatelji će odlučivati o pobjednici i tako je plasirati u Top 20 najljepših djevojaka svijeta.

- Angelica je dala sve od sebe pa molimo sve građane da joj budu podrška i glasaju za nju, neka bude u sportskom duhu "malo nas je ali nas ima", izjavila je direktorica županijskih izbora Miss Hrvatske Iva Loparić Kontek. (Priredio M. Ra.)

 

 

 

 


Podijeli: Facebook Twiter