Andu za La Perlu snimao decko

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon završetka druge sezone glazbenog showa "Hrvatska traži zvijezdu" najekstravagantnija clanica troclanog žirija, Anda Maric, krenula je u nove projekte.

Naša popularna manekenka i pjevacica, inace ovogodišnje zaštitno lice modne kuce La Perla, proteklih je nekoliko dana boravila u Opatiji gdje je, u društvu dviju manekenki iz Slovenije, pozirala za potrebe izložbe što ce se uskoro moci razgledati u Staroj Dami.

Za atraktivne fotografije bio je zadužen jedan od ponajboljih slovenskih modnih fotografa Matjaž Banic, odnedavno poznat i kao novi Andin decko kojeg je upoznala preko svojih šminkera Empera3zz i Špele Veble. Upravo je on zaslužan i za njezine fotografije nastale za potrebe editorijala za La Perle koje su nedavno snimljene u Ljubljani.

Uz vrckavu Andu, koja je još jednom potvrdila da se odlicno snalazi pred kamerama, pred Matjažev su objektiv stale i slovenske manekenke Špela i Sara koje su, takoder u modelima prestižnog talijanskog brenda donjeg rublja, izgledale i više no odlicno.

Kako smo doznali od vlasnice opatijske trgovine modne marke La Perla Daniele Staraj, snimanje je trajalo dva dana, a odvijalo se na atraktivnim lokacijama u Opatiji, poput hotela Kvarner i Slatine, te u i Mošcenickoj Dragi.

- Kad su fotografije u pitanju, Matjaževa je ideja bila spojiti nespojivo. Bit ce vrlo "arty" i lude, otkrila nam je Staraj, dodavši kako ce ekskluzivne fotografije, nastale u sklopu posebnog umjetnickog projekta pocetkom srpnja, biti predstavljene na izložbi u prostoru opatijske La Perle.


Podijeli: Facebook Twiter