Andrej Sazonov novi direktor kluba

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Duga cetiri sata trajala je sjednica Izvršnog odbora Istre 1961, ali su na koncu iz klupske kancelarije zadovoljnih lica jedan za drugim izlazili clanovi IO-a i predsjednik Mihail Šceglov.

Novosti je bilo dosta, prvo da je novi direktor kluba umjesto Vlade Orlica postao Andrej Sazonov, da je na poziciju izvršnog dopredsjednika postavljen Ivan Herak, treneru Davoru Lasicu je iskazano puno povjerenje te da se traži novi sportski direktor umjesto Ivana Kurtovica, ali kljucne su na koncu rijeci samog predsjednika koje su pravi melem na otvorenu ranu svih simpatizera pulskog kluba.

- Usuglasili smo stavove po svim otvorenim pitanjima i sa zadovoljstvom mogu reci da sam siguran da ce Istra 1961 postati stabilan klub i to ne samo u hrvatskim, vec i u europskim okvirima u ne tako dalekoj buducnosti, rekao je na vec solidnom hrvatskom jeziku Šceglov.

- Ostajem u klubu cak i ukoliko bi na kraju sezone ispali iz Prve lige, iako cemo poduzeti sve da do toga ne dode. Zato sam u ponedjeljak pricao s trenerom Lasicem i igracima da bi se riješili grca u kojem se nalaze i opuštenije ušli u iduce utakmice.

Ono što je kljucno za ovaj klub jesu dvije stvari. Da idemo dalje s procesom privatizacije koja bi trebala biti gotova za nekih šest mjeseci i da se završava gradski stadion "Aldo Drosina". Kad klub bude privatiziran, kad se tocno bude znao tko je vlasnik kluba i kad budemo igrali na novom stadionu, onda cemo u klub moci dovesti i druge sponzore.

Imamo vec neke potencijalne sponzore iz Rusije koji bi vec i došli da je klub preoblikovan i da je dovršen stadion. Naime, teško je nekome reci da ulaže svoj novac u klub u kojem se još uvijek ne zna tko je vlasnik, rekao je Šceglov. (Roberto CAR)

PROCITALI STE SKRACENU VERZIJU TEKSTA. OPŠIRNIJE CITAJTE U TISKANOM IZDANJU GLASA ISTRE.


Podijeli: Facebook Twiter