Andeoski stolci

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Skandinavski industrijski dizajn fascinira nas svojom jednostavnom ljepotom i neobicnošcu, a to potvrduje i stolac Angel danske dizajnerice Gry Holmskov. Estetski, funkcionalno i oku primamljivo.

Ime Gry Holmskov treba dobro upamtiti, jer bi nas ova mlada danska industrijska dizajnerica u skoroj buducnosti mogla iznenaditi još mnogim inovativnim uracima, porucuje casopis za interijere Moja4zida. Dokazala je to stolcem Angel koji je oduševio ljubitelje lijepoga i inovativnog dizajna diljem svijeta.

Stolac Angel, izraden od savijenih metalnih šipki, inspiriran je godovima u stablu drveta. Jacina konstrukcije dolazi iz mjesta spojeva metalnih šipki, a linije koje se uokolo šire pružaju oslonac za sjedenje.

No, ono što najviše fascinira kod ovoga stolca je njegov prekrasni oblik koji ujedno zadovoljava estetiku i funkcionalnost, bacajuci nježnu sjenku u obliku krila.

Ovaj simpaticni stolac izraduje danska tvrtka Askman Furniture, poznata po izradi umjetnicki oblikovanog namještaja i detalja za dom. Angel dolazi u crvenoj, cijan, crnoj, žutoj i bijeloj boji.


Podijeli: Facebook Twiter