Andelkovic: Uz podršku s tribina do troboda

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Sredina tjedna u kojem su nakon blamaže u Koprivnici i najavljenih kazni svi u "Istri 1961" okrenuti subotnjoj utakmici sa "Šibenikom", koja ce se Verudi poceti u 15.30 sati, donijela je barem neke pomake. Ambulanta fizioterapeuta Marijana Brkljace konacno je prazna. Osim uobicajenih sitnijih ozljeda i poneke viroze, svi su igraci pulskog prvoligaša zdravi i spremni za tek drugu prvenstvenu utakmicu koju ce "zeleno-žuti" ove sezone odigrati u Puli.

- Atmosfera u momcadi nije loša, svi smo svjesni neugodne situacije u kakvoj se sad nalazimo i samo se uz medusobnu podršku možemo nadati da cemo se izvuci iz toga - rekao je Mislav Andelkovic. - Ove smo sezone na gostovanjima ili bez srece zbog cega ostanemo bez pobjede koju po igri zaslužimo, ili potpuno podbacimo i dopustimo suparniku da nas lakocom porazi. U Koprivnici je bila ova druga varijanta.

- Ovo je tek drugi susret kojeg cemo odigrati na Verudi ove sezone i svakako nam je to motiv više da damo sve od sebe i pokažemo da ono što smo pokazali u Koprivnici nije naše pravo lice. Da možemo igrati cvrsto i agresivno. U tome ce nam trebati i velika pomoc s tribina, zakljucio je mladi veznjak.


Podijeli: Facebook Twiter