Anda Maric se razvodi

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Iako je izgledalo da je brak pjevacice Ande Maric s Primožem Dolnicarom idilican, pojavila se informacija da je on prije tri mjeseca doživio svoj konacni kraj. Ispovijest o razvodu Anda je sama objavila u svojoj kolumni u casopisu Extra, a o problemima u braku progovorila je i za Story.

"Da, imali smo dosta trzavica i više nije išlo. Puno smo razgovarali i odlucili da je najbolje da odemo svatko svojim putem. Nije bilo lako, ali tako je bolje", rekla je za magazin Story simpaticna Anda, koju gledamo kao otkacenu clanicu žirija RTL-ova showa Hrvatska traži zvijezdu.

Iako je Anda prije šest godina iz Zagreba zbog ljubavi prema umjetniku Primožu te zbog trudnoce koja joj se tada dogodila otišla živjeti u Ljubljanu, i nakon rastave navodno ce ostati živjeti u glavnom gradu Slovenije.

"Nema razloga da se selim iz Ljubljane. Tamo je moj dom. I naš sin Gašper ide u Ljubljanu u školu i ne želimo da on ima bilo kakve traume zbog icega što se dogada", objasnila je u telefonskom razgovoru Anda koju su novinari Storyja zatekli u Moldaviji netom prije koncerta kojim promovira svoj najnoviji album na madarskom.


Podijeli: Facebook Twiter