Anat Cohen Quartet na Monteu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Izraelska multiinstrumentalistica i skladateljica te jedna od ponajboljih klarinetistica na svijetu Anat Cohen, koja živi i djeluje u SAD-u, nastupit ce 27. svibnja u Rovinju na Avangarde Jazz Festivalu. Uz Cohen (saksofon), za klavirom ce nastupiti Jason Lindner, na bubnjevima ce biti Daniel Freedman, a na kontrabasu Joseph Martin.

Osim što djeluje u triju The 3 Cohens Anat Cohen je stalna clanica Diva Jazz Orchestra, u kojem je ostvarila suradnju s legendarnim jazzistima Nancy Wilson, Daveom Brubeckom, Slideom Hamptonom i Diane Schuur. Svira i u Five Play Jazz Quintetu, a suradivala je i s Lincoln Center Jazz Orchestrom Wyntona Marsalisa.

Stalna je clanica newyorškog Choro Ensemblea, s kojim izvodi tradicijsku brazilsku choro glazbu, skupine Duduka Da Fonseca s NY Samba Jazza, koja svira brazilski jazz, brazilskog pop Brazooca Banda, afro-latin skupine Mango Blue i drugih. Kao gošca nastupila je s brojnim orkestrima, primjerice s The New York Pops orkestrom ili The Binghamton Philharmonic Orchestrom.

Ulaznice za koncert u pretprodaji se mogu kupiti u Maistrinim hotelima: Monte Mulini, Eden, Park i Adriatic te na svim ostalim prodajnim mjestima sustava Eventim i online na www.eventim.hr. Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 120 kuna za sjedeca mjesta te 100 kuna za stajaca mjesta. (A. P.)


Podijeli: Facebook Twiter