Anas Sharbini se vraća u Rijeku?

Anas Sharbini (Arhiva)
Anas Sharbini (Arhiva)

Anas Sharbini više nije igrač "Al Ittihada". Bivši veznjak "Rijeke" i "Hajduka" dobio je raskid ugovora s provligašem iz Saudijske Arabije zbog neispunjavanja ugovornih obveza. Konkretno, prvoligaš iz Jeddaha nije Anasu isplatio pet punih plaća što je bio sasvim uvjerljivi argument da dođe do raskida ugovorne obveze.

– Ugovor je raskinut, a dugove ćemo naplatiti uz pomoć FIFA-e. Anas se još nalazi u Jeddahu, čeka izlaznu vizu. Nadam se da će ovoga vikenda biti u Rijeci – kazao je Anasov otac Jamal koji je još zimus dogovorio većinu uvjeta s čelnicima »Rijeke« oko mogućeg Anasovog povratka pod stijene. Da li je taj dogovor još uvijek aktualan?

– Istina je da je prošle zime sve bilo dogovoreno, ali tada nismo uspjeli dobiti raskid ugovora. Sačekajmo da se Anas vrati u Rijeku pa ćemo sjesti i vidjeti – rekao je Jamal Sharbini.

Anas je bio puno izravniji.

– Rekao sam i prošle zime da je »Rijeka« moj prvi izbor nakon "Al Ittihada" – poručio je Sharbini.

S Kantride još nema službene reakcije na ovu vijest, neslužbeno "Rijeka" je i dalje zainteresirana za uslugama igrača koji bi bio pojačanje za svaku momčad u Prvoj HNL. (Ivan VOLARIĆ/Novi list)


Podijeli: Facebook Twiter