Ana Vojnic Tunic kraljica 22. Croatia Opena

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U teniskom centru Stella Maris održan je tradicionalni izbor za Miss hostesa, a medu 12 finalistica epitet najljepše ponijela je 18-godišnja Ana Vojnic Tunic iz Subotice koja je naslijedila Osjecanku Saru Stjepanek, koja joj je u cetvrtak predala krunu.

- Bavim se manekenstvom, a u Umag sam odlucila doci buduci da sam cula da se ovdje odvija luda zabava. Casting sam prošla u Osijeku, a izbor za najljepšu djevojku turnira vrhunac je svega, kaže Ana, gimnazijalka koja sljedece godine planira upisati Pravni fakultet u Zagrebu. Ne stigne studioznije pratiti tenis buduci da na turniru ima jako puno posla, a omiljeni igrac joj je Marin Cilic. Otkrila je da u Subotici simpatizira jednog decka koji se bavi nogometom.



Za prvu pratilju izabrana je 17-godišnja Marcela Stamenov iz Zagreba, dok je druga pratilja Janja Šincek iz Varaždina. Lentu Miss fotogenicnosti fotoreporteri su dodijelili 21-godišnjoj Dariji Farkaš iz Bjelovara.

Najljepše djevojke ovogodišnjeg izdanja birao je žiri u kojem su, izmedu ostalih, sjedili ukrajinski tenisac Aleksandr Dolgopolov, voditeljica Antonija Mandic, prošlogodišnja Miss Sara Stjepanek te Alen Božinovic iz Sokol Marica.

Nakon izbora nebo iznad Umaga osvijetlio je vatromet, a potom je održan koncert Lane Jurcevic, koja je zapalila publiku zajedno sa svojim plesacicama u seksi izdanju. U publici se, uz ostale, dobro zabavljao i ukrajinski tenisac Alexandr Dolgopolov. (Tibor TOROMANOVIC, snimio Milivoj MIJOŠEK)

Dodig bez odmora usprkos ispadanju u singlu i parovima
Dan nakon ispadanja iz turnira parova, koji je igrao s Antonijem Veicem, Ivan Dodig proveo je radno. Osim lakšeg treninga na terenu, trceci oko ATP-ovog kompleksa, odradio je kondicijski dio treninga. Usprkos porazu djelovao je dobro raspoložen te je s osmijehom odzdravljao ljudima koji bi ga prepoznali tijekom rastrcavanja. Nakon što je ispao u prvom kolu turnira Dodig i Veic poraženi su u zahtjevnom mecu protiv talijanskog para Bolelli-Fognini 6:4, 2:6, 17:15.



Gustafi, Ivica Matoševic i missice na Celebrity stageu
U petak su se u improviziranom studiju Celebrity stagea s gradanima družili Edi Maružin iz Gustafa, vinar Ivica Matoševic i novopecene missice. Druženje je ponovno bilo humanitarnog karaktera te su se skupljali prilozi za djecu Umaga s posebnim potrebama. Tenisaca na druženju ovog puta nije bilo buduci da se turnir zahuktao i svi preostali igraci na turniru potpuno su se posvetili tenisu.


Podijeli: Facebook Twiter