Ana Černjul nova predsjednica IDS-a Višnjan

Ilustracija (M. ANGELINI)
Ilustracija (M. ANGELINI)

Na Izbornoj skupštini Općinske podružnice IDS-a Višnjan, Ana Černjul izabrana je za novu predsjednicu zamijenivši na toj dužnosti Leopolda Križanca. Na skupštini je izabrano i novo predsjedništvo u sastavu Irina Riđić, Martin Velenik, Patrik Smolica, Nina Korlević, Gordana Bočkor, Stefano Sinožić i po dužnosti Ana Černjul. Novoizabrana je predsjednica zahvalila na povjerenju i potpori ističući:

- Jedno je sigurno, mi koji smo danas ovdje nećemo štedjeti nikoga, niti kritikama niti pohvalama. Sigurna sam da će naši mještani prepoznati kvalitetu i predan rad našeg tima, a jednako sam sigurna, da Višnjanke i Višnjanci dijele vrijednosti i kontinuitet politike naše stranke, a na nama je da ih podsjetimo za što se zalažemo. Nadalje je dodala kako će u narednom periodu intenzivno raditi na vraćanju povjerenja mještana u rad višnjanskog IDS-a, kao i na jačanju članstva stranke.

- Mi smo prije svega tim i kao tim ćemo nastaviti raditi. Zajedništvo je naša snaga, a jaki smo onoliko koliko se držimo zajedno. U mandatnom razdoblju pred nama nastojat ćemo biti bit ćemo prisutni, proaktivni i konstruktivni, rekla je Černjul dodajući kako je prijeko potrebna izravna dvosmjerna komunikacija s mještanima te ćemo slijedom toga aktivno zastupati njihova prava i vrijednosti i biti izravan korektivni faktor općinskoj upravi za pošteno, racionalno, učinkovito i održivo upravljanje Višnjanom. (M. R.)


Podijeli: Facebook Twiter