Amerikanci korak bliže kupovini Istre 1961

Davor Radić, Mihail Ščeglov i Neven Šprajcer (D. MEMEDOVIĆ)
Davor Radić, Mihail Ščeglov i Neven Šprajcer (D. MEMEDOVIĆ)

Predstavnici američkih poduzetnika koji žele kupiti Istru 1961 bili su u utorak ujutro ponovno na "Drosini". Ono što su novinari "iskopali" okolnim putem, jer u klubu te informacije skrivaju "k'o zmija noge", u utorak se i dogodilo. Točno u 11.30 sati predsjednik Istre 1961 Mihail Ščeglov poveo je odvjetnika Michaela Glovera, jednog njegovog zasad neimenovanog suradnika i Seada Karaselimovića koji je u funkciji prevoditelja, u obilazak pulskog stadiona. Pokazivao im je tako, između ostalog, Ščeglov i svlačionice igrača, klupsku ambulantu te svlačionicu trenera Igora Pamića, no mogućnost davanja bilo kakve izjave ruski je poduzetnik odlučno odbacio. Nakon kratkotrajnog "toura" po stadionu američki je trojac sjeo u automobil Mihaila Ščeglova te su zajedno otišli na Marsovo polje, na mjesto gdje bi trebao biti izgrađen kamp pulskog prvoligaša.

Zanimljivo, niti tamo nisu htjeli da ih se fotografira, jer su na dolazak našeg fotoreportera brže-bolje uskočili u automobil i ponovno se odvezli.

- I dalje smo u fazi pregovora kao što smo bili i ranije, ali smo sad deset posto bliži realizaciji, jer su se američki poduzetnici i predsjednik kluba Mihail Ščeglov 99 posto dogovorili oko cijene dionica. Uostalom, čim su se Amerikanci vratili u Pulu to je jasan znak da su i dalje živo zainteresirani za kupovinu kluba. Naravno, nit' oni kupuju auto, nit' Ščeglov prodaje bicikl ili obratno, pa da će to biti ubrzo gotovo, rekao je Neven Šprajcer. (R. CAR)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU OD SRIJEDE


Podijeli: Facebook Twiter