Ame predstavlja Your Name, Spiona i Sardoza

Plakat za subotnji Ame potpisuje Oleg Morović
Plakat za subotnji Ame potpisuje Oleg Morović

Multimedijalni projekt Ame pulske galerije Cvajner, koji spaja elektronsku glazbu, vizualnu umjetnost i dizajn, nastavlja sa svojim programom u subotu s početkom u 21 sat, a publici će se predstaviti glazbenici Vedran Stihovic, poznatiji kao Your Name, i Allen Spion. Glazbeni događaj pratit će samostalna izložba slika-objekata realiziranih u kombiniranom tehnici, nastalih 2010. godine, pulskog slikara, grafičara i profesora Denisa Sardoza.

Vedran Stihović Puljanin je sa zagrebačkom adresom i začetnik Legalize Lambada kolektiva, a u Cvajneru će se predstaviti house i disco selekcijom. Allen Spion je već nekoliko godina prisutan na produkcijskoj sceni u Hrvatskoj. Voditelj je Waveforms Podcasta i jedan od začetnika novog vinil labela Vakum Records. Pulska ga je publika mogla čuti na zadnjem Ameu pod live aliasom Disrupted Project, a za ovu priliku pripremio je deep, dub i detroit zvukove.

Denis Sardoz radi kao profesor u Školi primijenjenih umjetnosti i dizajna u Puli, a izlagao je na više samostalnih i skupnih izložbi. U Galeriji Cvajner će izložiti petnaest slika-objekata realiziranih u kombiniranoj tehnici nastalih 2010. godine. Ovo je ujedno i prvo cjelovito predstavljanje te serije. Plakat za subotnji Ame potpisuje Oleg Morović. (B. VINCEK)


Podijeli: Facebook Twiter