Amy i Blake ponovno u braku?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Iako se vec dugo nagadalo kako posrnula pjevacica ne može odoljeti svom bivšem suprugu, sada je i potvrdeno da su Amy i Blake ponovno skupa, barem tako navode na profilima na Facebooku. Samo nekoliko mjeseci je prošlo od razvoda dvoje problematicnih glazbenika, a vec se naveliko prica o tajnim vidanjima Amy Winehouse i Blake Fielder-Civila.

Kako tvrde britanski tabloidi, par nikada nije prestao kontaktirati, a sada su na svojim Facebook profilima, status su promijenili iz slobodni u onaj da su u braku. A da stvar postane još zanimljivija, postovi prijatelja prepuni su cestitki i želja za sretnim brakom.

Sam Civil je u jednom od postova napisao da nema smisla svadati se s osobom koja je ljubav njegova života. Iako se Amy povezivalo s nekoliko muškaraca, Blake je ipak u tome prednjacio iako se do prije par dana pricalo se da se potajno vida sa striptizetom Lauren McDermott, koja ga je osvojila plesom i to u krilu.

U prilog navodima da je par opet skupa ide i situacija kada je otac pjevacice Mitch Winehouse, na poziv njezina tjelohranitelja upao u vilu i uhvatio Blakea Civila u krevetu s Amy, doživio slom živaca, nasrnuo na bivšeg zeta, opalio ga svom snagom i izbacio na ulicu. Kako ce Mitch reagirati na novu situaciju može se samo nagadati.


Podijeli: Facebook Twiter