Walt Disney i profesor Baltazar u Rovinju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U Rovinj dolaze najutjecajniji i najvažniji ljudi svjetske regionalne filmske, televizijske, medijske industrije. Oni su predavaci i izlagaci na konferenciji o licenciranju i merchandisingu, a zapocet ce s programom u utorak i trajat ce do 25. rujna pod nazivom Licensing Factory New Europe.

Svjetsku premijeru imat ce obnovljeni Profesor Baltazar. Predstavnik kompanije Walt Disneyja govorit ce o 5 vrijednosti koje su ugradene u svaki potez i uspjeh ove tvornice zabave i snova. Fremantle media pokazat ce zašto su oni najveci proizvodac najpopularnijih televizijskih programa u svijetu (Idol, Got Talent, ...). Brojna poznata imena govorit ce o licencnim programima i predstaviti konkretne primjere njihove uspješne primjene, kao i financijske pokazatelje!

Cilj ovog showa je predstavljanje jedne od najmocnijih industrija na svijetu i da se stekne predodžba o tome što licenciranje nudi i što u njemu možete naci za sebe. Licensing Factory New Europe u Rovinju ce predstaviti i analizirati najkvalitetnije i najucinkovitije licencne programe iz cijelog svijeta koji su nagradeni velikim uspjehom na tržištu: znacajnim porastom potražnje i ostvarenim visokim profitima.


Podijeli: Facebook Twiter