Alkoholiziran i bez vozacke - ide u zatvor

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Tijekom vikenda istarska je policija dvojicu vozaca koji su upravljali svojim automobilima pod utjecajem alkohola odvela na triježnjenje u posebne prostorije, dok ce treci vozac koji je upravljao automobilom pod utjecajem alkohola i bez vozacke dozvole na deset dana u zatvor.

Pulska policija je u nedjelju oko 04,18 sati na pulskoj Rivi zatekla 28-godišnjeg B. D. iz Pule koji je upravljao automobilom iako je nepuna dva sata ranije bio iskljucen iz prometa jer je upravljao pod utjecajem 2,08 promila alkohola u krvi. Policija je vozaca odvela u svoje posebne prostorije na triježnjenje.

Umaški su policajci u nedjelju oko 02,45 sati na kolniku ulice Josipa Broza Tita zatekli 29-godišnjeg P. G. iz Novigrada koji je automobilom upravljao pod utjecajem 2,05 promila alkohola u krvi, pa se i on trijeznio u policiji.

U petak oko 04,50 sati na raskrižju Boškovicevog uspona i Gajeve ulice u Puli policija je zaustavila 23-godišnjeg R. R. iz Pule koji je upravljao automobilom bez vozacke dozvole i pod utjecajem 0,88 promila alkohola u krvi. Mladic je uhicen i odveden na Prekršajni Sud u Puli, na kojem mu je sudac odredio desetodnevnu kaznu zatvora.

Na istarskim se prometnicama tijekom vikenda dogodilo 13 prometnih nesreca. U pet prometnih nesreca bilo je ozlijedenih osoba. Jedna je osoba zadobila teške, dok je šest osoba lakše ozlijedeno.


Podijeli: Facebook Twiter