Alimi više nije igrac Istre 1961

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U tri prvoligaške utakmice koje su preostale do zimske prvenstvene stanke nogometaši Istre 1961 igrat ce bez Armenda Alimija.

Ono što se moglo ocekivati nakon što je povremeni makedonski reprezentativac došao u sukob s dijelom suigraca nakon gostovanja kod Cibalije i nakon što je trener Igor Pamic odlucio da ga više ne stavlja u prvu momcad, obistinilo se.

Pulski prvoligaš i Alimi dogovorili su sporazumni raskid ugovora, cime je Alimi automatski postao bivši igrac "zeleno-žutih".

- Prije podne smo raskinuli ugovor, nije bilo nikakve svade i normalno smo se razišli - kaže Armend Alimi. - U klubu su rekli da više ne racunaju na mene, a vidio sam to i po posljednjim treninzima, kad sam uglavnom bio ostavljan po strani, da je najbolje da prekinemo suradnju, iako sam imao potpisan ugovor do kraja sezone. Tako sam nakon nešto više od dvije godine zakljucio ovu pricu u Puli.

Alimi je za pulski klub debitirao u 10. kolu sezone 2009/10 na Kantridi u 0:1 porazu od Hajduka, stigavši sa statusom mladog reprezentativca Makedonije. Nakon jedne cijele sezone i dvije polusezone, stigao je rastanak. (R. CAR)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU OD UTORKA

 


Podijeli: Facebook Twiter