Alenu Melonu dvije zlatne medalje

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U novoj atletskoj dvorani u Rijeci održan je nastavak dvoranskog seniorskog prvenstva Hrvatske u atletici na kojem je zablistao Puljanin Alen Melon. Clan "Istre" osvojio je dva naslova prvaka države, u troskoku i skoku u vis, postigavši nove osobne rekorde, a s tim je zlatnim medaljama pulski klub u ukupnom poretku podijelio visoko trece mjesto sa "Zagreb Ulixom", a iza domaceg "Kvarner Autotransa" i "Dinamo Zrinjevca".

Melon je visinu od 216 cm preskocio iz prvog pokušaja i za centimetar poboljšao osobni rekord. U troskoku je u šestoj seriji preskocio 14,94 cm, cime je uz osobni rekord došao do drugog zlata na prvenstvu.

Uz Melona su u Rijeci nastupila još dva pulska atleticara i tri labinske atleticarke ali nitko od njih nije bio ni blizu medalje.

Rezultati istarskih atleticara, skok u vis: 1. Alen Melon 216 cm; troskok: 1. Alen Melon 14,94 m; 60 m: 7. Luka Ružic 7.10; dalj: 8. Aleksa Dudic 6,56 m.

Atleticarke, 60 m: 12. Aleksandra Daic 9.12, 13. Sara Jurašic 9.20 (obje Albona); 60 prepone: 6. Alma Hujdurovic (Albona) 12.18.


Podijeli: Facebook Twiter