Alen Vitasovic "zapalio" Saloon

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Tri desetljeca karijere Alen Vitasovic ove godine obilježava i brojnim koncertima pa je tako proteklog vikenda uz pratnju The Company Banda nastupio u zagrebackom klubu Saloon. Rijec je o njegovom prvom samostalnom koncertu u ovom zagrebackom klubu nakon punih 13 godina, a da je Vitasoviceva glazba još uvijek aktualna, dokazala je brojna publika koja je s oduševljenjem pjevala Alenove stare i nove hitove.

U jednom trenutku euforija je dostigla vrhunac i iz publike moglo se cuti skandiranje: "Alen! Alen! Alen!", na što je Vitasovic produžio koncert više nego što je bilo planirano, a i po samom završetku, publika je aplauzima dozvala Vitasovica na bis, tako da se ovaj koncert pretvorio u višesatno druženje fanova i popularnog istarskog pjevaca. Dojmove s koncerta otkriva nam i Vitasovic.

"Svi Istrani koji studiraju u Zagrebu došli su na moj koncert, i zahvaljujem im se na podršci. Na koncert je došlo 800-tinjak posjetitelja, i bio mi je užitak nastupiti pred tako brojnom publikom koja je stvorila zaista izvanrednu atmosferu, pjevali su sa mnom, a posebno mi je drago što sam na koncertu sreo svoje obožavateljice iz devedesetih, koje su došle na koncert sa svojom djecom. Ocekivao sam brojnu publiku, no ipak su me posjetitelji uspjeli vrlo ugodno iznenaditi toplim prijemom i brojnošcu", kaže Alen.

Dvostruki album "Best of" s 40 pjesama izlazi ovih dana, tako da ce ga Alen promovirati i brojnim nastupima diljem Istre i Hrvatske.


Podijeli: Facebook Twiter