Alen Vitasović u Labinu, Crikvenici, Pazinu i Puli

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon što je podigao prašinu nastupom na Sajmu vjenčanja u Opatiji, na poziv organizatora Paola Batela, Alen Vitasović radi na sve strane. Osim gostovanja na Kanalu Ri u emisiji "Ča skalica", TV Novoj u emisiji "Ud subote do subote" i na TV Istri u "Pravom ritmu", te intervjua na Radio Puli, Labinu i Giardinima, a povodom izlaska singla i spota "Pirovjanska" koja se natječe za Porin u tri kategorije, Alen i The band nastavljaju sa uspješnim koncertima diljem Hrvatske. Sutra nastupa na Adventu u Labinu, a u petak na Terasi Varoš u Zadru u organizaciji ugostiteljskih objekata Dišpet i Kult, dok će Badnjak provesti radno u Crikvenici a Božić u Pazinu. Veliki nastup u Tučepima očekuje ga 28. prosinca a posljednji ovogodišnji nastup imat će u rock baru Mimoza u Puli 30. prosinca.

Krajem prošlog mjeseca nastupili su u splitskom disco klubu Zenta, koji je bio pun do posljednjeg mjesta, zatim u caffe baru Milord na Rijeci, u pazinskom Epolonu, u caffe baru Ziggy u Karlovcu, te na pulskoj Rocktarati sa Šajetom.

Prije toga, Vitasović je kratko nastupio i na ovogodišnjoj dodjeli Istriane, samostalno na klaviru i u duetu s Karin Kuljanić.

Za iduću godinu Alen već najavljuje koncerte na Platku, u Matuljima i Zagrebu, te veliku obljetnicu - 25 godina solo karijere i ča-vala u Puli, u Istarskom narodnom kazalištu sredinom ožujka u organizaciji Udruge slavnih u Istri uz potporu Ministarstva kulture. Alen pored toga uspješno surađuje sa obrtom za organizaciju "Opera", dizajnerom Tonijem Žufićem, Šajetom i Maurom Starajem i izdavačkom kućom Hit Records. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter