Alen Vitasović snimio spot za "Fijaku"


Za 15-ak dana bit će objavljen videospot za pjesmu "Fijaka", peti singl s novog albuma Alena Vitasovića, koji se planira objaviti ovog ljeta. Autor teksta, glazbe i aranžmana "Fijake" je Tonči Horvat Hus iz Pule, a zajedno s Tonijem Pernićem, Hus potpisuje većinu pjesama s novog albuma. Osim "Fijake", dosad su snimljeni spotovi za pjesme "Marija ni stila", Volimo se kao ludi", "Lipe oči" i "Grožnjana grada".

Alen Vitasović jako je zadovoljan pjesmama. "Sve su snimljene uživo s ponajboljim istarskim glazbenicima i producentima Tončijem Horvatom i Alenom Spadom", kaže Alen. Album će sadržavati 11 pjesama, a spot "Fijaka" snimljen je u selu Klarići i u selu Vlašići kod Kanfanara. U produkciji N.O. Production, u spotu sudjeluju kao glumci Zdenka Jakus i Daisy Vitasović. Alen se zahvaljuje svima koji su pomogli u snimanju, pogotovo Borisu Orliću, Zdenki Jakus i Eleonori Jelenić.

Redatelj spota Mladen Đaković kaže da je spot sniman dva dana u dobroj atmosferi.

- Radilo se marljivo i kreativno. Prvi puta surađujemo i obavili smo dobar posao. Sve nas je povezala odlična pjesma koju je napisao Tonči Horvat Hus. Priča je zanimljiva i sastoji se od imaginarne prepirke dva bračna druga i njihove podjele posla u domaćinstvu. Oba aktera u priči su to tako dobro i uvjerljivo igrala, da smo stalno dobivali ideje za nove scene. Spot bi trebao izaći za 15-ak dana, a planiramo napraviti kratki filmić sa scenama sa snimanja", kazao je Đaković. (Z. A.)


Podijeli: Facebook Twiter