Alen Vitasović: Popio sam, ali nije bilo skandala

Alen Vitasović (Arhiva)
Alen Vitasović (Arhiva)

Mediji su objavili da je poznati istarski pjevač Alen Vitasović napravio skandal na HTV-u nakon što mu je priopćeno da ne može sudjelovati u kvizu "BezVeze" u alkoholiziranom stanju.

Navodno su se u utorak 10. studenoga na HRT-u u prijepodnevnim satima okupili sudionici novog kviza kojeg vodi Daniela Trbović, a u kući su u izolaciji šest dana trebali provesti Vitasović, Otokar Levaj i Danijela Dvornik.

Dalje se kaže da je Vitasović u 10 sati stigao na HTV u alkoholiziranom stanju te mu je rečeno da osoba u takvom stanju ne bi trebala sudjelovati u showu pa ga je zamijenio Hrvoje Šalković.

- Problema je bilo s ugovorom, ali nije istina da sam napravio ikakav skandal. Istina je da sam popio i onda smo se dogovorili da je bolje da ne idem u emisiju, ali nisam radio skandal, to je izmišljeno. Došao sam tamo čak sat vremena prije, nikog nije bilo pa sam skočio na piće i kada sam se vratio oni su već negdje otišli. I to je sve. Nikakav skandal, provokacije ili ružne riječi. Čuo sam se s urednicom i ona je rekla da je situacija takva kakva jest. Možda ćemo jednom drugom prilikom napraviti emisiju, kaže Vitasović. (M. RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter