Alen Vitasović objavio novi singl i promovira novi album

Alen Vitasović (Zdenko Vareško-Castor)
Alen Vitasović (Zdenko Vareško-Castor)

Alen Vitasović opet je u akciji jer mu ovih dana izlazi novi singl pod naslovom "Dojdi vamo". Autor teksta, glazbe, aranžmana i glavni producent je poznati pulski glazbenik Tonči Horvat-Hus iz grupe Baltazar. Pjesmu će popratiti i video spot u režiji Mladena Đakovića koji će se sljedeći tjedan snimati u Puli.
 
"Dojdi vamo" je peti objavljeni singl sa albuma koji izlazi na proljeće u izdanju Hit-recordsa. Promocija albuma već je započela po Istri, Primorju, Zagrebu brojnim koncertnim programima pa tako Alen sa svojim The bandom sastavljenim od vrhunskih istarskih glazbenika već ovaj petak nastupa u klubu 
"Jezero" u Čepiću, a večer kasnije u subotu je u klubu Attack u Zagrebu. U petak 17. veljače Alen i društvo zasvirat će i zapjevati u Kraljevici, a u subotu 18. veljače nastupaju u Jušićima kod Kastva. Krajem mjeseca, u subotu 25. veljače, nastupit će u Čavlima, nakon čega se vraćaju u Istarsku županiju pa tako 4. ožujka sviraju u Vrsaru, 11. ožujka u disku Kukuriku u Pazinu, 18. ožujka su u caffe baru Epolon u Pazinu, 28. ožujka u Cerovlju, a 16. travnja u Poreču. Uz to, ugovaraju se nastupi po Dalmaciji i ostalim dijelovima Hrvatske te inozemstvu, a u pripremi je suradnja i zajednički nastupi sa Šajetom. 
 
Osim ovoga, Alen od početka godine veoma uspješno uređuje emisiju na Radio Labinu svaki utorak ujutro pod naslovom "Dnevnik Alena Vitasovića". (M. Ra.)
 
 
 

Podijeli: Facebook Twiter