Alen Pamic tri tjedna izvan terena

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ljetna sapunica zvana Henri Belle konacno je završena, ali u Istri 1961 mira i dalje nema. Sad je pažnja fokusirana na Alena Pamica kojega je jedan naizgled banalan udarac u mišic, zadobiven još u prijateljskoj utakmici na Drosini protiv ruskog Toma, izbacio iz momcadi na dulje vrijeme.

Zbog tog je udarca najstariji sin trenera Igora Pamic mirovao tjedan dana na Rogli, a onda mu se u ponedjeljak popodne, nakon prvog treninga, pojavio hematom na mišicu zbog kojeg je igrac odmah odveden na pregled u Celje.

Bila je to kap koja je prelila cašu strpljenja Igora Pamica koji je onako vruc raspalio po lijecnickoj službi. Iako su doktor Dragan Vujovic iz Pule i fizioterapeuti Goran Marjanovic i Ljubomir Rnjak, koji su s igracima na Rogli napravili sve da bi se Alen cim prije vratio u trenažni proces, sve se zakompliciralo.

U utorak je Alen bio u Zaboku na magnetnoj rezonanci koja je pokazala ono cega su se najviše pribojavali. Vidi se kontuzija na desnoj srani natkoljenice i napuknuce mišica na lijevoj strani desne noge.

Terapija je tjedan dana strogog mirovanja i potom postupni ulazak u trenažni proces što znaci da bi Alen mogao biti u sastavu za tri tjedna do mjesec dana. Nakon povratka iz Zaboka igrac je ostao na Rogli pa ce se sa suigracima ipak u petak vratiti u Pulu. (R. CAR)


Podijeli: Facebook Twiter