Alen Pamic: Super sam, u ponedjeljak izlazim

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Žminjac Alen Pamic, donedavni igrac Rijeke i clan belgijskog Standard Liegea, u petak je pretrpio srcani udar i završio u bolnici! Sve se dogodilo na zagrijavanju, neposredno uoci utakmice mladih sastava Standarda i momcadi GBA-a, a na srecu Alenu su pravovremeno u pomoc priskocili klupski lijecnici i reanimirali ga, nakon cega je prebacen u gradsku Sveucilišnu bolnicu u kojoj se trenutno i nalazi.

Podvrgnut je detaljnim pretragama i njegovo je stanje stabilno, što potvrduje i sam igrac iz bolnickog kreveta. "Super sam, kao da se ništa nije dogodilo", kaže i dodaje:

"Rastrcavali smo se i pucali po golu kad mi je odjednom došlo slabo i zamracilo mi se pred ocima. Onesvijestio sam se, a kad sam se probudio, uopce nisam znao što se dogada. Zahvalio bih suigracima i lijecnicima koji su mi pritekli u pomoc, iznijeli me s terena i otpremili u bolnicu".

Alen tvrdi da izuzev male glavobolje ne osjeca nikakve zdravstvene probleme, a dodatne pretrage trebale bi pokazati što je uvjetovalo kolaps mladog igraca na travnjaku. On je ovoga ljeta napustio Kantridu i u Belgiji potpisao petogodišnji ugovor za novi klub.

"Nalazi srca pokazuju da je sve u redu. Ostajem u bolnici do ponedjeljka jer je vikend pa ne radi cijelo osoblje", dodaje Alen. Optimistican je i njegov otac Igor Pamic, aktualni trener prvoligaša Karlovca.

"Alen me nazvao u petak oko 23 sata i ispricao što se dogodilo. Rekao mi je samo da mu se zavrtjelo u glavi i - paf, završio je u nesvijesti. No, hvala Bogu, sve je u redu, sve je super...

Pa prošao je specijalisticke preglede prije potpisivanja ugovora i nikad nije imao problema sa srcem, niti sa zdravljem. Osobno mislim da se dosta više nervira od Zvone. Jednostavno je drukciji tip. Najvažnije je da se dobro osjeca, u ponedjeljak ce vec biti vani", kaže Igor Pamic.


Podijeli: Facebook Twiter