Alen Pamić: Ići ću na sve moguće preglede

Alen Pamić pratio je utakmicu u Rovinju s klupe (I. RADETIĆ)
Alen Pamić pratio je utakmicu u Rovinju s klupe (I. RADETIĆ)

Alen Pamić stigao je danas s ocem i trenerom Igorom na polovicu prvog poluvremena prijateljskog susreta između Istre 1961 i Čelika u Rovinju. Sjeo je na klupu za rezervne igrače i odatle promatrao suigrače s kojima najvjerojatnije do ljeta više neće moći igrati. Razlog je više nego jasan - scena koja je na trenutak zaledila sve u subotu na "Drosini" tijekom susreta Istre 1961 i Lokomotive.

- Dogodilo mi se slično kao i u Belgiji, zacrnilo mi se pred očima i izgubio sam svijest. Samo što je sad sve trajalo puno kraće - pojašnjavao je Alen subotnja zbivanja.

Bio je ovo treći put da se Alen srušio na travnjaku. Prvi put dok je bio član Standarda, potom dok je trenirao u Žminju pripremajući se za početak priprema s pulskim prvoligašem. Nakon ovog drugog slučaja ponovno je otišao na preglede, na koncu i u Italiju kod poznatog doktora Bruna Carua koji je spasio nogometnu karijeru, možda i život Nigerijcu Nwankwou Kanuu.

- Kod doktora Carua sam radio razne testove, ergometriju i još štošta i na koncu su mi rekli da je u pitanju aritmija srca i morao sam strogo mirovati i piti neke tablete. Potom sam nakon šest mjeseci, u prosincu 2011. godine otišao na kontrolu kod njega, prošao sve testove bez problema i tek nakon što mi je dao zeleno svjetlo, počeo sam s treninzima - rekao je Alen Pamić.

Alen je nakon toga bez problema odradio zimske pripreme, odigrao cijelu proljetnu polusezonu, isto tako i jesensku tijekom koje je u Zadru postigao i svoj jedini gol u dresu pulskog prvoligaša, a bez ikakvih je poteškoća odradio i protekle zimske pripreme. Kobna je bila prva utakmica proljetnog dijela prvenstva.

- Ići ću na sve moguće preglede dok se ne ustanovi u čemu je točno problem, zašto dolazi do toga. Ne znam, možda nije isto kao prije, možda je sad nešto drugo u pitanju. U svakom slučaju, moram točno vidjeti o čemu se radi - decidiran je mladi Žminjac. (Roberto CAR)


Podijeli: Facebook Twiter