Aleksandra Dojčinović dizajnirala martensice

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Jedna od omiljenih hrvatskih dizajnerica Aleksandra Dojčinović, dizajnirala je limitiranu kolekciju kultnih Dr. Martens modela u suradnji s kućom ShoebeDo.

Aleksandra se tako pridružila cijeloj plejadi svjetski poznatih dizajnera koji su tijekom godina ostvarili suradnju s ovim popularnim brandom.

"Velika mi je čast što sam postala dio Dr. Martens obitelji, pogotovo ako se uzme u obzir činjenica da je čast da dizajnira za njih prije mene povjeravana nekim od vodećih imena svjetske dizajnerske scene.

Ponosna sam i što je preko mene Hrvatska postala dio bezvremenskog Martens trenda i drago mi je da su modeli koje sam dizajnirala već sada privukli pažnju cura sa stavom i stilom. Jer baš na takve sam i mislila dok sam dizajnirala tri modela, koja su našla svoje mjesto i u mom ormaru s cipelama i sigurno ću ih ove zime puno nositi na različite kombinacije, i dnevne i večernje."

Kolekcija "Dr. Martens by Aleksandra Dojčinović" odlično pristaje na lijepe Aleksandrine Lei Lou haljine, na skinny jeans i na svilene košuljice, na vojničke jakne, na cvjetiće i na bundice. (Fashion.hr)


Podijeli: Facebook Twiter