Aleksandar Popović zamijenio Suvada Žepčana

NOVI PREDSJEDNIK - Aleksandar Popović (M. GAVRAN)
NOVI PREDSJEDNIK - Aleksandar Popović (M. GAVRAN)

Na sjednici izvanredne Skupštine ženskog rukometnog kluba Umag u utorak usvojene su ostavke dosadašnjeg vodstva, preostalih članova IO-a koji nisu bili već odstupili i predsjednika Suvada Žepčana, te dopredsjednice Dragice Kresina Šverko. Oni su svoje ostavke ponudili u pisanom obliku, a sadržaj Žepčanove mogli su čuti svi okupljeni u Plavoj dvorani OŠ Marija i Lina. Od 45 članova Skupštine njih 27 je bilo prisutno i moglo je donositi pravovaljane odluke, u ovom slučaju glasovima većine (14) nazočnih.

Istina je da nije bilo jednoglasnih odluka, no novo vodstvo je nakon prijedloga kandidacijske komisije izglasano. Novi predsjednik kluba je Aleksandar Popović, a dopredsjednik Vlatko Možar. Izvršni odbor čine Sonja Mikulaš, Gordana Posavac, Gabrijela Đukes Bašić, Vladimir Brkljača i Krunoslav Pratljačić. Nadzorni odbor čine: Davor Renić, Ljubiša Sinadinović i Veljko Šantek.

Okupljenima se na iskazanom povjerenju zahvalio novoizabrani predsjednik u ime svih koji čine aktualno klupsko vodstvo.

– Klupske aktivnosti i planovi su poznati, stoga nastavljamo "punom parom" raditi jer već u subotu započinje prvoligaška sezona, a ubrzo nakon toga i sve ostale selekcije kreću u borbu za što bolja postignuća. Nadamo se da ćemo uspješno ispuniti povjerene nam klupske zadaće. Tu smo da za dobrobit svih naraštaja u klubu budemo što djelotvorniji. Naravno, očekujemo i dalje potporu Grada, jer u suprotnom je teško ostvariti svekoliki program klupskih selekcija – uz ostalo je kazao novi predsjednik Aleksandar Popović.

Dogradonačelnik Niko Čančarević je pohvalio prethodno vodstvo za sve što je učinilo za nepunu godinu dana rada u vođenju kluba. Uz ispunjenje svih obveza, uspjeli su podmiriti i dug od 86 tisuća kuna koji se "vukao" nekoliko zadnjih godina. Novom čelništvu kluba je poručio da se klupska politika ne smije voditi preko facebooka ili pak elektroničkih medija, nego za stolom uz razumna rješenja koja neće štetiti klubu - iznad kojega se ne smije nitko stavljati. Obećavši da će bude li tako - Grad i dalje "stati" uz klub koji takvo što zaslužuje. (M. GAVRAN)


Podijeli: Facebook Twiter