Aldo Buršić novi predsjednik Boksačkog kluba Pula

Aldo Buršić vodit će pulske boksače sljedeće četiri godine (arhiva)
Aldo Buršić vodit će pulske boksače sljedeće četiri godine (arhiva)

Aldo Buršić novi je predsjednik Boksačkog kluba Pula, odlučeno je na današnjoj izbornoj sjednici Skupštine na kojoj je bilo prisutno 28 od 40 članova koji su jednoglasno prihvatili Buršićevu kandidaturu te mu dodijelili četverogodišnji mandat. Tako je dobitnik Državne nagrade za sport "Franjo Bučar" 2011. godine, čovjek koji je skoro 60 godina u boksu, prvi put zauzeo čelnu poziciju pulskog.

Buršić je na mjestu predsjednika zamijenio Peru Tadića koji će naredne četiri godine obnašati dužnost dopredsjednika. Tadić, direktor svih hrvatskih boksačkih reprezentacija, priznao je da ne može istovremeno kvalitetno obavljati nekoliko funkcija i to je bio glavni razlog zašto se nije kandidirao za novi predsjednički mandat.

Uz Buršića i Tadića, Izvršni odbor BK-a Pula sačinjavat će Anton Kliman, Aldo Kantaruti, Mladen Tomljanović, Ivica Butorac, Ante Kvasina, Zlatko Radolović i Stipe Petrović. Izabran je i Nadzorni odbor kluba u koji su ušli Leo Buić, Krunoslav Čikor i Igor Kreis, dok Sud časti čine Mladen Tomljanović, Đani Rojnić i David Pujas. (I. CEROVAC)


Podijeli: Facebook Twiter