Album "Sme" posvecen Šeli

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Cetveroclani pulski punk rock bend Reanimacija izdao je novi album naziva "Sme", posvecen preminulom prijatelju Alešu Rodicu Šeli odnosno Smeu. Album s trinaest pjesama sniman je pocetkom lipnja u studiju "Ja sam gluh" Gorana Jularica Juleta u Rojcu.

- Na albumu je trinaest pjesama, od cega tri obrade, dvije stare stvari s posljednjeg albuma "Streets of Pula" iz 2005. godine i sedam novih. Šeli smo posvetili obrade pjesama "We're coming back" Cocka Sparrera i "Pivo" Hogara, a obradili smo i "Santeriju" Sublimea. Naše pjesme "Tvoj punk" i "Nikad dovoljno jak" razlikuju se od prethodnih snimki samim time što smo mijenjali postavu, a možemo reci i da su glazbeno dotjeranije. Sedam novih stvari predstavlja materijal koji je nastajao u posljednje cetiri godine, neke smo vec svirali na koncertima i postoje radne snimke, kaže Džajo.

Nakon izmjena, postava Reanimacije se u zadnjih godinu i pol ustalila pa je sad cine pjevac Mišel Percan, bubnjar Igor Perkovic Sigi, gitarist Mirel Makovac Miro i basist Dražen Džaja Džajo koji napominju da veliku ulogu u svemu imaju i bivši clanovi, Žare i Zlajo. Novost je i sadašnja jedna gitara u bendu za razliku od nekadašnje dvije.

Album se može nabaviti kontaktiranjem benda ili na nekoj od raznih distribucija na undergorund i slicnim manifestacijama, a bit ce i dostupan za besplatno skidanje na Monteparadiso Netlabelu i na njihovoj Myspace stranici www.myspace.com/reanimacijapulapunk.


Podijeli: Facebook Twiter