Akustične obrade rock uspješnica u izvedbi Tri kralja

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Obrade poznatih rock hitova u akustičnoj verziji u srijedu je na pulskom Trgu Portarata izveo riječki trio Tri kralja. Koncert je održan u sklopu programa 19. Croatia bike weeka u organizaciji Moto kluba Twin Horn MC.

Uz glazbu dvije akustične gitare Riječani Mihael Prosen, Karlo Horvat i Nika Zubović za posjetitelje koncerta pripremili su obrade pjesama bendova Red Hot Chilli Peppers, Incubus, Cardigans, The Black Keys, Alice in Chains, Nirvana i brojnih drugih, a na repertoaru su se našle i izvedbe Madonne, Iggyja Popa te pokoja pjesma domaćih izvođača. Njihova izvedba i moćni vokali ostavili su dojam na publiku, a uz brojne su poznate pjesme gledatelji zapjevali.

Jučerašnji koncert dio je cjelotjednog programa moto susreta koji se održava u Puli. Naime, bikerska se fešta danas seli na Monunente, gdje se dobra zabava nastavlja i večeras uz nastup grupa Blackline i Harpoon Blues Band.

Sutra je na programu koncert bendova Sekiracija, Twin Horn Band, Rock Masters feat. Ervin Baučić i Delta Blues Gang. Subotnji program počinje već od 14 sati izložbom oldtimera na Monumentima, u 16 sati je tradicionalni defile motora gradom, a od 17 sati kreće stunt show Marka Vozile nakon čega slijede moto igre. U 19 sati posjetitelji mogu razgledati unikatne motore u sklopu Custom Showa, a koncertni program počinje u 21 sat nastupom grupe CherryBombz. Grupa Hladno pivo nastupa u 23 sata, a nakon njih je najavljen sexy show te nastup sastava Cota G4. (A. Š.)


Podijeli: Facebook Twiter