Aktivnosti Obiteljskog centra u rujnu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon ljetne pauze Obiteljski centar Istarske županije ponovo je otvorio vrata, a programu za rujan ukljucuje dvije aktivnosti.

Prva je strucni sastanak na temu prevencije ovisnosti i nasilja medu mladima, koji ce biti održan 8. rujna, a koji centar organizira u suradnji s Upravnim odjelom za zdravstvo i socijalnu skrb Istarske županije. Tjedan dana kasnije, odnosno 16. rujna, dr. Mirjana Krizmanic i dr. Vladimir Kolesteric održat ce predavanje na temu tolerancije medu mladima namijenjeno razrednicima i roditeljima. Organiziraju ga centar i Društvo psihologa Istre u sklopu Programa aktivnosti za prevenciju nasilja medu mladima za 2009. godinu Vlade Republike Hrvatske.

Od ravnateljice centra Ines Puhar doznajemo da ce i ove godine škole ugošcavati tematske sastanke s roditeljima u vezi kampanje protiv tjelesnog kažnjavanja djece. Istovremeno ce se u centru odvijati uobicajene aktivnosti, poput individualnog, partnerskog i obiteljskog savjetovanja, a svakog utorka od 16 do 19 sati zainteresirani se mogu javiti i u logopedsko savjetovalište.


Podijeli: Facebook Twiter