Akrobacije na konjima i parada

Ferruccio kao nasmijana beba; rođen je u Puli 6. siječnja 1949.
Ferruccio kao nasmijana beba; rođen je u Puli 6. siječnja 1949.

Pred punim gledalištem Polo arene u subotu su odigrane prve utakmice međunarodnog Rovinj Beach Polo Cupa. Tim Bentley pobijedio je tim Jana s 10-9. Tim Miller protiv D1 Milano igrao je sa 11- 3 dok je rezultat treće utakmice između tima Veuve Clicquot i tima Adris bio 11 - 5. Polo utakmice na Rovinj Beach Polo Cupu nastavljaju se danas u 15 sati.

Prvi dan turnira završio je gala večerom na kojoj su sudjelovali brojni ugledni gosti iz svijeta sporta, turizma i društvenog života iz Hrvatske i inozemstva.

Zbog vremenskih neprilika odgođena je za nedjelju polo parada s početkom u 10.30 sati. U zabavnom dijelu programa u nedjelju se očekuju atraktivne akrobacije na konjima individualno i u paru, uključujući različite skokove, okrete i ostale adrenalinske aktivnosti koje će predstaviti članovi zaklade Eilike von Habsburg. Gospođa von Habsburg prvi put boravi u Rovinju i oduševljena je viđenim.

- Grad je prekrasan, sigurno ću se opet vratiti. Obožavam gledati polo i jedva čekam vidjeti utakmice na rovinjskoj plaži. Panorama je divna, okruženje u kojem se igraju utakmice jedinstveno, izjavila je.

U večernjim satima predviđen je koncert bivšeg frontmena britanskog banda Spandau Ballet, Tonyja Hadleyja u staroj Tvornici duhana Rovinj. (GI)


Podijeli: Facebook Twiter