Ako voliš spavati javi se za posao - spavača!

Ilustracija (Foto: Arhiva)
Ilustracija (Foto: Arhiva)

Među brojnim oglasima za posao na portalu MojPosao ovih se dana nalazi i jedan sasvim neobični oglas kojim se nudi ni manje ni više posao - spavača.

Poslodavac koji je objavio oglas, zagrebačka tvrtka K&K promocija, traži dva spavača do 10. listopada, i to za Perfecta Dreams, maloprodajni lanac specijaliziranih salona koji se bave prodajom madraca, podnica, kreveta i prateće opreme. U opisu posla u oglasu se navodi da se traže dva djelatnika (muška i ženska osoba) koji će obavljati promocijski posao spavača, 'testera' kreveta tog maloprodajnog lanca.

"Ukoliko voliš spavati i smatraš kako je posao spavanja tvoje idealno zanimanje, prijavi se na natječaj!", navodi se u oglasu. Među uvjetima koje trebaju zadovoljiti potencijalni 'spavači', osim da vole spavati, su još i da imaju Facebook profil, komunikacijske i promotivne vještine, da vole izazove i smatraju se dovoljno hrabrim da se suprotstave konvencionalnom.

Od kandidata se traži i otvoreni um, da promjene vide kao nešto pozitivno, da vole neformalno radno okruženje, zabavljati se ili odmarati na radnom mjestu, da su lako prilagodljivi i da imaju iskustva u - spavanju. Prednost prilikom odabira imat će kandidati koji pošalju najzanimljivije motivacijsko pismo, čemu treba priložiti i životopis, a da nije samo bitno spavanje navodi se i da je potrebno napredno znanje engleskog jezika. Posao se nudi, kako kažu, na određeno vrijeme. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter