Akcija za Rojc: Zabava i buvljak za stare i mlade

Posjetitelje očekuje pregršt zabave i glazbe
Posjetitelje očekuje pregršt zabave i glazbe

Ovogodišnja, četvrta po redu Akcija za Rojc! održat će se u nedjelju na parkiralištu Društvenog centra Rojc. Organizator je Savez udruga Rojca i prijatelji koji su pripremili pregršt događaja, iznenađenja i zabave, i to za mlade i one nešto starije. Cilj ove, sada već tradicionalne manifestacije, je predstavljanje aktivnosti i programa organizacija civilnog društva iz Rojca.

Na ovogodišnjoj Akciji sudjeluje više od 20 udruga iz Rojca koje su udružile snaga i osmislile odličan program koji će trajati od 10 do 15 sati.

Građane očekuje glazbeno-scenski program, performansi, sportski i plesni nastupi, akustična svirka bendova ili ona elektronska brojnih DJ-eva te nezaobilazni Proljetni buvljak s više od 60 izlagača koji nude najljepše, najšarenije i najjeftinije krpice za novu ljetnu sezonu, kao i ostale uporabne predmete i dječje igračke.

- Nakon što se probudite, sjednite sa svojom djecom ili unucima, sa svojim ženama ili muževima, sa svojim prijateljima ili  prijateljicama na bicikle, romobile, role ili u automobile i dođite ispred Rojca. Naravno, možete to učiniti i pješice, pozivaju organizatori.

Ina Kihli je, za sve one koji uživaju u igranju društvenih igara, najavila da će od nedjelje ispred Rojca moći zaigrati najpopularniju i najpoznatiju "Čovječe, ne ljuti se u Rojcu!". Oslikavanje ovog najvećeg poligona održat će se u subotu, a prvi turnir na novoj i jedinstvenoj podlozi održat će se u nedjelju tijekom Akcije za Rojc! u 11 sati.

Osim toga, u Akciji za Rojc! sudjeluje i Policijska postaja Pula, čiji će djelatnici učiti najmlađe pravilnom i savjesnom ponašanju u prometu. Za dobru zabavu ove će se godine pobrinuti i zbor gradske udruge Matice umirovljenika Hrvatske pod nazivom Zlatne godine.

Medicinari će prikupljati novac za maturalnu zabavu

Na parkiralištu Rojca u nedjelju će maturanti Medicinske škole prikupljati i novac za svoju maturalnu zabavu. U sklopu sajma nudit će rabljenu odjeću, nakit i knjige, a prikupljena sredstva iskoristiti za pokrivanje troškova maturalne zabave. Pozivaju građane da im kupnjom pomognu u realizaciji. (N. SOFTIĆ, snimio A. KANCRLAR)


Podijeli: Facebook Twiter