Ahmad Sharbini: Ništa protiv Pule

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pocetak prijelaznog roka se bliži, a zasad se tek kalkulira koji bi igraci pulskog prvoligaša mogli dobiti izlazno pismo, odnosno koji bi mogli biti predstavljeni navijacima. Sportski direktor Ivan Kurtovic u Zagrebu i Rijeci razgovarao je o mogucem dolasku ciljanih i ranije dogovorenih pojacanja, ali imena, naravno, nisu ni spomenuta.

No, jedno je dobro znano ime vec došlo u javnost, ime napadaca "Hajduka", Rijecanina Ahmada Sharbinija.

- Ne mogu ovog trenutka reci ništa konkretnije o izgledima da na proljece zaigram za "Istru 1961", jer moram prvo sjesti i razgovarati s celnicima "Hajduka" o svom statusu u klubu, rekao je Ahmad Sharbini kojeg smo telefonom dobili u Rijeci. "Tek ako mi iz splitskog kluba jasno kažu da ne racunaju na mene, pocet cu razmišljati o nekoj drugoj sredini", rekao je.

"Želim igrati i radije cu zatražiti da me Splicani daju negdje na posudbu nego da sjedim na tribinama. Ako bi se otvorila mogucnost da na proljece dodem u Pulu, ne bih imao ništa protiv. Poznajem i grad i trenera Vulica", rekao je stariji od dvojice brace Sharbini negiravši bilo kakav kontakt s pulskim klubom. (R. CAR)

VIŠE CITAJTE U TISKANOM IZDANJU OD SRIJEDE.


Podijeli: Facebook Twiter