Agroturizmi Istre tijekom studenog otvaraju vrata

Predstavnici agroturizma u Špinovcima
Predstavnici agroturizma u Špinovcima

Agroturizmi Istre tijekom studenog otvaraju vrata Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. tijekom studenog organizira Dane otvorenih vrata agroturizama Istre, najavio je na konferenciji za novinare, održanoj u agroturizmu obitelji Tikel u Špinovcima, Graciano Prekalj, direktor AZRRI-ja.

U projektu će ove godine sudjelovati 11 agroturizama koji će svake nedjelje u studenog nuditi tipična jela ovog podneblja pripremljena po vlastitim starim receptima, koristeći namirnice s vlastitih imanja. Program će se upotpuniti raznim radionicama starih zanata u sklopu pojedinih seljačkih domaćinstava.

Budući da je lani za Dane otvorenih vrata agroturizama zanimanje gostiju bilo iznad očekivanja, pa neki od njih nisu mogli doći do željenih jelovnika, organizatori su odlučili da se gosti ove godine trebaju rezervirati mjesta., a obroke će se nuditi u 12, 14 i 16 sati. Jelovnici će se nuditi po promotivnoj cijeni od 60 kuna, a osim jela uključuju i dva decilitra pića (soka, vode ili vina). (Napisao i snimio M. RIMANIĆ) 


Podijeli: Facebook Twiter