Aganović: U susret smo ušli puni samopouzdanja

Adnan Aganović (M. ANGELINI)
Adnan Aganović (M. ANGELINI)

Posljednje tri utakmice Istre 1961 bile su u startu film strave i užasa, a nakon tih 270 minuta ispao je "happy end". Da je netko Puljanima uoči gostovanja kod Hajduka, domaćeg ogleda s Dinamom i gostovanja u Osijeku ponudio dva boda, teško da bi odbili.

Posebno jer su dotad u tri utakmice ostvarili isto toliko remija. No, dogodila se erupcija ljepote i efikasnosti pulskog prvoligaša i "zeleno-žuti" su iz te tri utakmice ugrabili velikih sedam bodova i sve začinili rekordnom gostujućom prvoligaškom pobjedom od 4:0 u Gradskom vrtu.

Stoga je sasvim razumljivo kako pet dana nakon osječkog ogleda osmijeh nije silazio s lica pulskih igrača i trenera. Niti jutarnji trening u teretani nije mogao pokvariti raspoloženje među pulskim igračima.

- Ovdje uvijek vlada dobro raspoloženje, a sad je to nakon ovako visoke pobjede samo dodatno izraženo - rekao je strijelac trećeg gola u Osijeku, Adnan Aganović.

- Uoči Osijeka nam je nedostajalo puno igrača i bilo je očekivano da ćemo osjetiti njihov izostanak, posebno Anđelkovića koji je ispao dan uoči utakmice.

Međutim, u susret smo ušli puni samopouzdanja jer smo bili svjesni da smo bolja momčad, s obzirom da smo ih nadigrali u prošlim susretima, i znali smo da samo moramo ući sa stopostotnim angažmanom i da će rezultat doći. (R. CAR)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter