Afrojack večeras na porečkom MTV festivalu

Na Peškeri je spremna impresivna MTV-ova pozornica
Na Peškeri je spremna impresivna MTV-ova pozornica

Nick van de Wall, poznatiji kao Afrojack, udarno je izvođačko ime koje će večeras na porečkoj Peškeri, tik do mora, u neposrednoj blizini starogradske jezgre, nastupiti na premijernom izdanju festivala MTV Summerblast.

Uz ovog Grammyjem nagrađivanog 28-godišnjeg nizozemskog producenta i DJ te jednog od najutjecajnijih imena današnje elektronske dance scene, večeras i noćas (od 18 sve do 4.30 sati) nastupit će i istaknuti DJ-evi Fedde Le Grand, duo Zeds Dead, Example, Jonas Blue, R3wire&Varski te DJ duo Vanillaz.

Afrojack se trenutno nalazi na visokom 8. mjestu na ljestvici Top 100 DJ-eva, a David Guetta, Beyonce, Pitbull, Ne-Yo, Nicki Minaj i Skrillex neki su od svjetski poznatih glazbenika s kojima je dosad surađivao. Svjetsku popularnost stekao je već prvim albumom "Forget the World".

Zvijezda sutrašnjeg, završnog festivalskog dana je Steve Aoki, a s njim će još nastupiti i Lost Frequencies, Zedd, Martin Jensen, R3wire&Varski te Aldo Morro. Vodećoj svjetskoj glazbenoj platformi MTV ovo je prvi ovakav događaj u Hrvatskoj. (Z. A.)


Podijeli: Facebook Twiter