Adventski koncert u katedrali uz Houdeka i Krajcara

Jacques Houdek
Jacques Houdek

U petak, 4. prosinca, u 20 sati u pulskoj katedrali održat će se već tradicionalni adventski koncert, a uz besplatan ulaz nastupit će popularni Jacques Houdek i Bruno Krajcar.

Posjetiteljima će po završetku koncerta biti ponuđene fritule i kuhano vino na Trgu svetog Tome ispred katedrale.

Jacques Houdek osvojio je Porina za najboljeg novog izvođača godine 2004. godine te prvo mjesto na festivalu MK 2004. i prestižnu nagradu BiH radijskog festivala za najboljeg hrvatskog izvođača 2005.

Pobijedio je u prvoj sezoni showa "Zvijezde pjevaju" 2007., u paru s novinarkom Lamijom Alečković. Dobio je Porina za najbolju mušku vokalnu izvedbu 2008. godine. Za album "Idemo u zoološki vrt" osvojio je Porina za najbolji album za djecu 2009. te Porin za najbolju mušku vokalnu izvedbu 2012.

Bruno Krajcar poznati je pulski kantautor, prisutan već godinama na glazbenoj sceni, a oni će publici predstaviti poseban glazbeni blagdanski ugođaj.

Prvi koncert iz adventskog ciklusa u Puli bio je onaj Tedija Spalata 2012., 2013. godine nastupio je Davor Radolfi, a lani Marko Tolja. Do sada je zabilježen izniman odaziv publike, a to je poklon Grada Pule, Turističke zajednice Pule i Istra cement nekretnine d.o.o. (Istra Cement Real Estate Ltd.) građanima Pule i gostima u povodu predstojećih blagdana. (V. B.)


Podijeli: Facebook Twiter