Adria Music Conference i Umagination

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Adria Music Conference prva je konferencija posvecena glazbenoj industriji u regiji koja se drugi put održava u Umagu, ove godine 1. i 2. lipnja u hotelu Melia Coral u Katoru. Istodobno ce se u Stella Marisu odvijati veliki glazbeni spektakl Umagination, koji ce ovaj put ugostiti vodeca imena svjetske DJ scene - clana poznate grupe Swedish House Mafie Axwella i autora velikog prošloljetnog hita "Tung" Deniza Koyua.

Cilj Adria Music Conferencea jest kroz predavanja i panel- diskusije pronaci odgovore na goruca pitanja glazbene industrije, o cemu ce raspravljati priznati svjetski i regionalni strucnjaci. Na jednom ce se mjestu okupiti diskografi, glazbenici, promotori, agenti, DJ-evi, producenti, plesne skupine, mediji, glazbeni kriticari, ali i svi ljubitelji muzike koji žele nauciti nešto novo, ostvariti poslovne kontakte i dobro se zabaviti na koncertima pod zvijezdama s najvecim imenima svjetske glazbene scene na AMC stageu, ali i na Umaginationu.

Na AMC-u ce se odvijati cetiri radionice, koje ce obradivati razne teme. Prva je glazbeni video, tj. kako napraviti nešto drugacije, potom ce DJ dvojac The Shapeshifters sudjelovati na radionici o naprednim tehnikama produkcije glazbe, treca ce se radionica baviti procesom modernog miksanja glazbe i opcom produkcijom elektronske glazbe, uz producentsko natjecanje u kojem ce sudionici sami stvarati elektronsku glazbu. Posljednja radionica bit ce zapravo škola pjevanja Husar & Tomcic, koju ce voditi domace glazbene dive Ivana i Marija Husar te Martina Tomcic.

Program Umaginationa pocinje vec u petak 1. lipnja s nastupom Envy my Music i DJ-eva Marca Sonkea i Svena Kirchhofa. U subotu ce biti red na glavne zvijezde na stageu ATP Dance Arene - nastupit ce Axwell, Deniz Koyu i DJ Chuckie, dok je nedjeljni party u klubu Goldfish nazvan "Umagination detox". (T. KOCIJANCIC)


Podijeli: Facebook Twiter