Adrenalinski park Glavani otvoren za javnost

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U srijedu je malom proslavom u krugu susjeda i prijatelja koje su zabavljali Barbanski harmonikaši neformalno otvoren Adrenalinski park u Glavanima koji ce raditi svakodnevno od 10 do 20 sati. Buduci da se radi o avanturistickoj areni na tri visinske razine koje se, ovisno o fizickoj spremnosti, prolaze u roku od minimalno dva sata, zadnji uspon na platforme trebao bi poceti najkasnije u 18 sati.

Ukoliko netko ipak želi doci nakon tog vremena ili s vecom grupom, naglasili su vlasnici Nevenko Bulic i Nigel Simpson, to se može dogovoriti uz prethodnu najavu.

Glavani park nudi zabavu u kojoj može sudjelovati cijela obitelj, od najmladih do najstarijih, uz 30-ak igara-izazova, te atraktivni zip line. Staze su podijeljene na dvometarsku žutu stazu koja prvenstveno služi kao trening za kretanje i održavanje ravnoteže na žicama i mrežama, te za navikavanje na rukovanje s karabinerima i rolerima, u što ce svakog posjetitelja uputiti strucno osoblje.

Nakon toga prelazi se na plavu stazu i nešto zahtjevnije izazove na visini od šest metara, te na koncu na crnu stazu na 10 metara visine. Adrenalinski park službeno je testirao austrijski inspektor s najvecim EU kvalifikacijama prije tocno mjesec dana i uspješno je položio kriterije Europskog standarda za Adrenalinske parkove.

Da se potpuno sigurno može prepustiti užicima testiranja vlastitih fizickih sposobnosti uvjerili su se i brojni gosti koji su u srijedu pohrlili u Glavane, a medu kojima je bilo i stranaca. Nakon slobodnog leta do zadnje platforme zip linijom dugackom 113 metara, nitko nije mogao sakriti oduševljenje.


Podijeli: Facebook Twiter