Adrenalinski park Glavani gostima najzanimljiviji

Trip Advisor preporuča park u Glavanima kao mjesto najbolje zabave (P. S. M.)
Trip Advisor preporuča park u Glavanima kao mjesto najbolje zabave (P. S. M.)

Ništa bez interneta. Danas sve potrebne informacije o nekom odredištu, hotelu, restoranu, pa čak i kafiću gosti najprije potraže na popularnom turističkom portalu Trip Advisor, gdje mogu naći komentare i preporuke iz pera gostiju koji su tamo već boravili.

Kada je Istra u pitanju, gosti su ove godine Rovinju dali najpozitivnije ocjene. Iduća je Pula, a treće mjesto zauzima Poreč. Četvrti po ocjenama Trip Advisora je Umag, slijedi ga Vodnjan pa Rabac. Upravo se u Rovinju i nalazi najbolje ocijenjeni hotel u Istri prema mišljenju gostiju.

Riječ je o Monte Muliniju tvrtke Maistra koji je očito, prema mišljenju gostiju, opravdao svojih pet zvjezdica. Prvi je na popisu Trip Advisorovih gostiju od 209 hotela diljem Poluotoka.

Monte Mulini je i dobitnik Trip Advisorove nagrade Travelers' Choice 2013 Winner. Druga na ovoj listi je lovranska Villa Vera, dok je treći po izvrsnosti rovinjski hotel Lone.

Najbolji restoran je, prema mišljenju gostiju, od njih 588 u Istri, rovinjski Monte koji je dobitnik Trip Advisorovog certifikata izvrsnosti za ovu godinu (Certificate of Excellence 2013).

Po ocjenama gostiju, u stopu ga prate Cafe L'Angelique u staroj jezgri Vrsara te restoran Zenon u Brtonigli. Što se tiče najzanimljivijih i najboljih atrakcija, od njih 143, i ove su godine gosti u Istri najoduševljeniji adrenalinskim parkom u Glavanima na Barbanštini. Čak im je zanimljiviji od posjeta rovinjskom starom gradu, koji je na drugom mjestu najzanimljivijih mjesta u Istri koje treba posjetiti.

Treća najzanimljivija atrakcija u Istri je posjet porečkom starom gradu. Kada je u pitanju smještaj u bed&breakfast objektima, gosti su od 166 objekata najoduševljeniji Casom Alice u Rovinju, apartmanima i sobama Barbara u Umagu te malim hotelom Vela Vrata u Buzetu. Što se tiče kuća za odmor, od njih 375, najdraži im je Agroturizam Stelio u Loboriki, Villa Mihaela u Fažani te Villa Borgo u Motovunu. (B. BAN)

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU.

 

 


Podijeli: Facebook Twiter