Adrenalinska avantura uz zvuke harmonike


Da godine nisu važne, svjedoči i primjer 86-godišnjeg Ivana Vitasovića iz Pule koji se ovih dana na nagovor unuka odlučio na avanturu u adrenalinskom parku Glavani.

Ne samo da se popeo na više od deset metara visine već je "u zraku" zasvirao i harmoniku. Kaže nam da se u Glavanima prvi put popeo prije dvije godine također na nagovor unuka Aleksa i Luke koji žive u SAD-u ali ljeta provode kod njega u Puli. Ma kakav strah, priča nam Ivan koji je naviknut na opasnost i brzinu.

"Više od 40 godina radio sam kao željezničar i skretničar na istarskim prugama kada sam po vagonima letio kao golub". Čini se da je Ivan u Gavanima oborio rekord, jer dosad najstariji posjetitelj koji se odvažio na adrenalinsku avanturu bio je od Ivana mlađi 15 godina.

A gdje je u svemu tome harmonika? "Slučajno sam je ponio sa sobom u autu. Kada su to primijetili moji unuci, nije im dugo trebalo da predlože da nešto odsviram gore na vrhu. Bilo je to odlično iskustvo i rado ću sve ponoviti i iduće godine ako me zdravlje posluži", ispričao nam je simpatični Ivan. (D. B. P)


Podijeli: Facebook Twiter