Adrenalin unatoc lošem vremenu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U uvali Centinera u Banjolama održana je pustolovna utrka Adrenalina Adventure Race duge 68 kilometara, a koju je organizirao Klub brdskog biciklizma i ekstremnih sportova - Adrenalina. Utrka se sastojala od 12 kontrolnih tocaka koje je trebalo prijeci da li trcanjem, vožnjom brdskog bicikla, plivanjem, ronjenjem, coasteringom, absajlom, upravljanja kajakom odnosno kombinacijama navedenog, a zapocela je u 9.20 minuta.
Utrku, koja je vremenski trajala izmedu osam i jedanaest sati, do kraja je završio 21 tim, dok su ostali bili prisiljeni odustati da li zbog vremenskog limita, ili ozljeda. I ovog puta je vrijeme pokazalo svoju nepredvidivu cud te jakim vjetrom dodatno otežavalo utrku natjecateljima. S obzirom da i dalje traje pregled regularnosti utrke, za sada su na Prva tri mjesta u muškoj kategoriji su osvojili:''Gt adventure sport", ''S.D.R.J. Pustolovci'' i ''No gps polaris'', dok su u kategoriji miješanih timova prva tri mjesta osvojili: ''Tarapana'', ''Vaitapu zamorc TM", ''Dean & Petra''.
Nagradu za jedini ženski tim su osvojile djevojke timskog naziva "RIBI". Unatoc lošem vremenu, atmosferu su u funkciji navijaca dodatno uveseljavale alpinistice sestre Iris i Daria Bostjancic, koje su se nedavno vratile s najvišeg vrta na svijetu, u društvu kolegice Tee ?urek. - Mi smo ušli peti po redu, ali smo prvi u našoj kategoriji. Utrka je bila odlicna, jedino je bilo teško nositi kajak. Nismo se pripremali jer se inace bavimo triatlonom.- komentirala je jedna od sudionica utrke, clanica tima "Tarapana", Zorana Težak.


Podijeli: Facebook Twiter