Adele dizajnira "plus-size" kolekciju

Adele će za Burberry kreirati "plus-size" kolekciju (Reuters)
Adele će za Burberry kreirati "plus-size" kolekciju (Reuters)

Burberry je odbio komentirati sve glasnija šuškanja o tome da će britanska pjevačica Adele, u suradnji s Christopherom Baileyjem, dizajnirati "plus-size" kolekciju za poznatu britansku modnu marku, no čini se da to nije daleko od istine.

Dapače, navodno je upravo Bailey kontaktirao pjevačicu i ponudio joj suradnju. U slučaju da pristane, Adele će s Baileyem surađivati na kolekciji, ali i biti ambasadorica brenda.

Adele i njezini glasnogovornici također šute, no priča o suradnji i te kako drži vodu s obzirom na to da je pjevačica već neko vrijeme vjerna Burberryju te da je vrlo često nosila njihovu odjeću na brojnim značajnim događanjima, primjerice na dodjeli Brit Awardsa i MTV Video Music Awardsa prošle godine.

"Razgovarala sam s Christopherom Baileyjem nekoliko puta. Oduvijek volim Burberry i sjećam se kako sam jednom štedjela tri godine za njihovu torbu", rekla je jednom prilikom pjevačica.

Ako se ostvari suradnja s Burberryjem, bit će to velika stvar za Adele. No, čini se ne i jedina. Naime, objavljeno je kako je angažirana za najavnu pjesmu novog filma o Jamesu Bondu. (M. O./NL)


Podijeli: Facebook Twiter