AC/DC u svibnju ulaze u studio

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Frontmen legendarne australske hard rock grupe AC/DC Brian Johnson otkrio je za jedan američki radio da bend ulazi u studio ovog proljeća te da planira specijalnu turneju kojom će obilježiti 40. godišnjicu postojanja, prenosi časopis Rolling Stone.

"Prije smo nijekali sva nagađanja zbog toga što nismo bili sigurni što ćemo napraviti. No, mislim da ćemo ući u studio u svibnju u Vancouveru, što znači da bismo se već trebali početi pripremati", rekao je Johnson za floridsku radio postaju The Gater.

Bio bi to prvi studijski album nakon albuma "Black Ice" iz 2008. godine. Basist Cliff Williams još je prošlog proljeća otkrio da su gitaristi, braća Angus i Malcolm Young radili na novim pjesmama, no da još ne postoji nikakav raspored. Johnson je u intervjuu najavio i specijalnu turneju u povodu 40. obljetnice benda.

"Prošlo je 40 godina otkad postojimo. Mislim da ćemo pokušati odraditi 40 nastupa kako bismo se zahvalili fanovima na njihovoj vječnoj odanosti. Naši fanovi su jednostavno najbolji na svijetu i cijenimo ih sve do jednog. Stoga ćemo, kao što sam rekao, morati nešto napraviti za njih, iako smo već stari. Znate što, prošle su četiri godine otkad smo bili na turneji, i zaista se veselim tome", rekao je Johnson. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter