69-godišnja Britanka vrhunska DJ-ica

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Da godine nisu bitne kada je u pitanju puštanje glazbe, najbolje dokazuje 69-godišnja Britanka koja vec cetiri godine radi kao DJ-ica. DJ Ruth Flowers trenutno žari i pali francuskom klupskom scenom, a nerijetko je se može vidjeti kako pušta glazbu u najposjecenijim i najelitnijim klubovima, ali i na službenom partyju Cannes Film Festivala.

Osim po godinama, Dj Ruth Flowers prepoznatljiva je zbog svog kontroverznog stila - odjece s leopard-uzorcima i velikih suncanih naocala koje joj vjerojatno služe kao zaštita od laserskih zraka koje su popularne na partyjima.



69-godišnjakinja iz Bristola postala je DJ-ica prije cetiri godine nakon što je upala na rodendansku proslavu svog unuka. "Ozbiljno sam se pocela baviti tim poslom nakon unukova rodendana. Bio je jako mlad, ali oduvijek je volio partijati. Nakon rodendanske proslave zaputila sam se na afterparty gdje me zaustavio gospodin na vratima i rekao mi da ovo nije mjesto za mene", ispricala je DJ Ruth koja je, usprkos buci i laserima te jakim reflektorima, ušla na party.

"Volim kada se djeca zabavljaju pa sam pomislila da bih se mogla baviti time zbog njih, pomislila je tada 65-godišnjakinja i odlucila nauciti raditi sa "strojevima".

Njezin instruktor, francuski producent Aurelien Simon, koji je DJ Ruth naucio osnove elektronske glazbe, priznao je da je ona sama zaslužna za ono što je danas postala - vrhunska DJ-ica, s obzirom na to da je sama kreirala osebujni stil po kojem je poznata. Takoder, DJ Ruth Flowers trenutno radi na svojem prvom albumu i ne namjerava u skorije vrijeme ici u mirovinu.


Podijeli: Facebook Twiter