30-godišnjak osumnjicen za pokušaj ubojstva

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon tucnjave koja se dogodila u Labinu 10. travnja, u parku u Ulici Matka Laginje, policija je utvrdila sumnju da je 30-godišnjak iz Labina pocinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju i nanošenja teških tjelesnih ozljeda, takoder u pokušaju.

Druga dvojica sudionika - 22-godišnjak i 31-godišnjak, sumnja se, nanijela su teške tjelesne ozljede, tocnije za potonjeg stoji da je to pocinio u pokušaju.

Utvrdeno je da je dvojac u nedjelju oko 17.40 sati došao u park gdje se vec nalazio 30-godišnjak te da je izmedu njih izbila tucnjava. Kada je 30-godišnjak izvukao nož, dvojac se dao u bijeg, no on je krenuo za njima.

Dvojac se potom naoružao metalnom palicom i komadom drveta te su se nastavili tuci. U daljnjem sukobu je 30-godišnjak nožem dvojici mladica zadao više ubodnih rana, a oni su njega izudarali šipkom i komadom drveta.

Epilog sukoba je da su sva trojica prebacena na lijecenje. U srijedu su iz bolnice otpušteni 30-godišnjak i 31-godišnjak te su kriminalisticki obradeni, a danas bi trebali biti privedeni u Istražni centar Županijskog suda u Puli. (M. SARDELIN)


Podijeli: Facebook Twiter