2Cellos u Zagrebu zatvaraju svjetsku turneju

Popularnom su dvojcu Milan Bandić i Branko Komljenović uručili zlatnu ploču za album "In2ition" te platinastu za prvijenac "2Cel
Popularnom su dvojcu Milan Bandić i Branko Komljenović uručili zlatnu ploču za album "In2ition" te platinastu za prvijenac "2Cel

Zagrebačko kulturno ljeto - ZGKul, manifestacija kojom se okupljanjem kulturnih događaja pod zajedničkim brendom nastoji promijeniti slika Zagreba kao grada uspavanog tijekom ljetnih mjeseci, ove godine donosi i jedan novi glazbeni festival na otvorenom - Zagreb Classic na Trgu kralja Tomislava, gdje će 2Cellos zatvoriti svoju svjetsku turneju i proslaviti peti rođendan.

"Američki dio turneje smo riješili, sada sviramo u Europi, a veliki finale bit će 2. srpnja na Tomislavcu", rekao je Stjepan Hauser na konferenciji za novinare, najavivši još veći spektakl nego što je bio nedavni u veronskoj Areni za koji su imali "nevjerojatnu" produkciju.

Luka Šulić očekuje da će koncert u Zagrebu nadmašiti i biti još spektakularniji od Verone gdje su svirali ispred 12 tisuća posjetitelja.

"Samo se nadam da Hrvatska neće baš taj dan igrati u četvrtfinalu Europskog nogometnog prvenstva", dodao je.

Popularnom dvojcu na konferenciji su zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i Branko Komljenović, direktor diskografske kuće Menart uručili zlatnu ploču za album "In2ition" te platinastu za prvijenac "2Celloc Luka Šulić & Stjepan Hauser".

2Cellos će nastupiti 2. srpnja na Tomislavcu, gdje se u okviru festivala Zagreb Classic od 25. lipnja do 13. srpnja očekuje još šest koncerata simfonijskih i opernih orkestara, predvođenih Zagrebačkom filharmonijom. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter